in

Ovaj tip je u samo četiri mjeseca skinuo 16 kilograma i nabildao se

YOUTUBER Tom Boyden ove godine krenuo je na put transformacije. Tijekom ljeta je skinuo 16 kilograma, a u novom videu na fitness kanalu Juji & Tom otkrio je kako mu je to pošlo za rukom.

“U veljači sam imao 90 kilograma, a u svibnju 86. Onda sam smanjio unos kalorija, a povećao tjelesnu aktivnost. Glavnina promjena dogodila se od svibnja do danas. Salo sam dizanjem utega pretvorio u fine mišiće”, kaže.

Priznaje da je promjena prehrane dovela do najveće promjene.

“Treniram cijelo vrijeme, krećem se, ali sve pada u vodu ako loše jedem. Našao sam alternative koje sadrže manje šećera i smanjio unos masti te počeo više kuhati”, pojašnjava.

Uglavnom je radio vježbe snage. 

“Sad su mi u fokusu treninzi, prehrana i cjelokupna aktivnost kroz dan. Svako jutro odradim kardio trening na prazan želudac, hodam nakon doručka i općenito dosta u danu, vozim bicikl, skačem po trampolinu, vozim skateboard ili se samo istežem i radim vježbe mobilnosti u garaži”, otkrio je u videu.

Tomu je u tinejdžerskoj dobi dijagnosticirana Chronova bolest, zbog čega je i hospitaliziran. Nakon oporavka se vratio fitness rutini, a dio transformacije pripisuje i redovitom spavanju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?