in

Majka tvrdi da su je htjeli izbaciti s leta zbog prevelikih grudi: Posramljena sam

PLAYBOYEVA zečica i influencerica Eve J. Marie tvrdi da su je izbacili iz aviona zbog prevelikih grudi.

Eve se tek ukrcala na avion iz Dallasa za Tulsu kad ju je, tvrdi, stjuardesa zamolila da sa sinom napusti avion zbog prevelikog dekoltea. Nosila je kombinezon leopard uzorka koji je otkrivao njena leđa i dobar dio dekoltea. Tvrdi da joj je osoblje aviokompanije Southwest reklo da njen outfit krši dress code kojim je zabranjena “razvratna odjeća”.

“Osjećala sam se potpuno poniženo, posramljeno i jako uvrijeđeno”, rekla je Eve za Jam Press te dodala da traži ispriku aviokompanije.

Ona i sin ipak su mogli ostati na letu, no tek kad se ona pokrila džemperom koji joj je posudila jedna od stjuardesa. Kaže i da je morala sjediti u prvom redu sjedala, kako ostali putnici ne bi vidjeli njenu odjeću.

Eve kaže da troši 90.000 dolara godišnje na Southwestove letove te da je samo 2020. tom zrakoplovnom kompanijom letjela 32 puta. Tvrdi i da je na nekim letovima nosila istu odjeću kao i tad te da ne može vjerovati da joj se ovakvo nešto dogodilo kao vjernoj mušteriji te kompanije.

Nakon što je zatražila ispriku od kompanije, Eve kaže da su joj ponudili 100 dolara odštete. “To nije dovoljno, želim javnu ispriku”, rekla je. Uzrujalo ju je i što se to sve događalo pred njenim sinom.

“Bila sam potpuno uzrujana i bilo mi je neugodno zbog toga kako su se ponašali prema meni. Nitko mi nije mogao reći koja je točno njihova ‘politika odijevanja’. Osjećala sam se kao da me druge žene u avionu osuđuju na temelju moje odjeće i govore da su moje grudi prevelike. Pa, to je nešto na što ja ne mogu utjecati”, rekla je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?