in

Mario Valentić oduševio kao Mišo Kovač u TLZP-u, Maja se divila tijelu mladog glumca

POČELA je nova sezona showa Tvoje lice zvuči poznato.

>>Emisiju možete pratiti uživo na Indexu.

Nakon plesne točke, na pozornici su se pojavili voditelji Maja Šuput i Frano Ridjan. Maja se večeras pojavila u dugačkoj elegantnoj haljini boje kože s prorezom na dekolteu, a pozornost je outfitom privukla i Nives Celzijus u narančastom izdanju i s punđom.

Prvi nastupa Fabijan Pavao Medvešek koji večeras imitira Duu Lipu. Maja je Fabijanu nakon nastupa rekla da izgleda senzacionalno. “Moram ti reći, Frano i ja smo dok smo te gledali komentirali je li moguće da ti imaš takvo tijelo”, rekla mu je Maja.

“Nemaš tragova senzualnosti u sebi i hvala bogu na tome”, rekla mu je Nives.

Sljedeća na scenu stigla je mlada pjevačica Lu Jakelić koja je prošlog tjedna oduševila imitacijom Severine, a njen nastup postao je najgledaniji video na YouTubeu u Hrvatskoj. Ona večeras izvodi Macarenu, a u tome joj pomaže Goran Navojec.

Lana Klingor imitirala je Patricka Hernandeza i hit Born to be Alive. 

Nakon nje na pozornicu je stigao Mario Valentić kao Mišo Kovač s pjesmom Sutra mi sude. Mario je za svoju izvedbu dobio dugotrajan pljesak i ovacije publike. “Od srca ti čestitam, svi smo se iza pozornice grlili”, rekla mu je oduševljena Maja.

“Ovo ti je sjelo kao budali šamar”, rekao je Igor Mešin.

Marina Orsag pojavila se na pozornici kao Lisa Stanfield i Barry White s pjesmom All Around the World. “Ženo, ti si razvalila. Vokalno si bila perfektna”, rekla joj je Indira.

Neda Parmać sljedeća je nastupila kao Davor Gobac u Psihomodo Popu.

Marko Braić na pozornicu TLZP-a doveo je megapopularnog Bruna Marsa. “Malo je nepristojno prema ostalim kandidatima svaki put biti dobar”, rekao mu je Mešin.

Zadnji na pozornicu stigao je Siniša Ružić kao Shirley Bassey i izvodi pjesmu Big Spender. “Ti savršeno iznosiš te ženske uloge”, rekla mu je Indira.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?