in

Odgođen let aviona zbog manekenke koja je jela u restoranu, putnici pobjesnili

MANEKENKA Ruby Tuesday Matthews razbjesnila je putnike na letu aviokompanije Jetstar nakon što su je pola sata čekali da dovrši obrok u restoranu, piše Daily Mail.

Polijetanje zrakoplova bilo je odgođeno zbog tehničkih problema, a Matthews je tada odlučila otići u restoran u blizini te je na svom Instagramu podijelila fotografiju na kojoj jede kamenice.

“Moj let je odgođen, jebem te živote”, napisala je u opisu fotografije.

U prvoj obavijesti putnicima je bilo rečeno da zrakoplov neće poletjeti prije 19:45, ali je pilot uspio riješiti problem prije vremena pa je polijetanje ipak bilo predviđeno za nešto više od sat vremena ranije, odnosno 18:20.

Međutim, polijetanje je ponovno bilo odgođeno jer je manekenka ušla u zrakoplov tek u 18:50, a putnici su je dočekali sa zvižducima neodobravanja te su joj dobacivali rečenice poput: “Jesu li kamenice bile ukusne?” i “Dobro je biti lijep u današnje doba.”

Manekenka je zbog svega napala aviokompaniju te im je poručila da je nezadovoljna jer su dopustili drugim putnicima da je tako izruguju.

“Nisam čula obavijest o ranijem polijetanju. Da jesam, ne bih otišla s aerodroma”, izjavila je.

Iz aviokompanije odgovorili su da sve putnike uvijek savjetuju da ne napuštaju aerodrom u slučaju ikakvih promjena, ali manekenka tvrdi da joj oni nisu pružili podršku nakon što ih je informirala o ponašanju drugih putnika.

“Maltretirali su me i prijetili mojoj djeci”, dodala je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?