in

Širi se šala sa starom Trumpovom snimkom: “Nisam vidio da je Biden to napravio”

KAKO se bliže američki predsjednički izbori, mnogi se prisjećaju svih detalja iz života predsjedničkih kandidata. Posljednjih dana širi se šala na račun filmskih uloga Donalda Trumpa.

Naime, aktualni predsjednik prije te se dužnosti redovito pojavljivao u filmovima, a jedna od najpoznatijih uloga mu je ona u Sam u kući 2.

“Svi napadaju Donalda Trumpa, no nisam vidio Bidena da je pomogao Kevinu naći predvorje hotela”, šala je koja prati sliku.

Donald Trump se tijekom proteklih desetljeća pojavljivao u nekim holivudskim filmovima i serijama, bez naizgled ikakvog razloga i smisla za to. Matt Damon je ne tako davno objasnio da je postojao razlog za njegovo pojavljivanje.

Ako su redatelji htjeli snimati film u nekoj od Trumpovih nekretnina, on je tražio da mu daju ulogu u tom filmu. 

“Dogovor je bio ako hoćeš snimati u njegovoj zgradi, moraš napisati ulogu za njega. Martin Brest morao je dodati scenu u Miris žene. Potrošiš sat vremena u danu na tu glupost. Trump uđe i Al Pacino kaže: ‘Zdravo, gospodine Trump’ jer ste mu se u sceni morali obratiti imenom, i onda on ode”, opisao je Damon.

“Potrošiš vrijeme na to da dobiješ dozvolu za snimanje i onda kad snimiš, možeš to u miru izrezati. Ali valjda su u Sam u kući 2 to odlučili ostaviti”, dodao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?