in

Trolovi su joj govorili da je ružna pa se operirala 20 puta – sad je druga osoba

STARLETA i Instagram model Laura Lou Brown iz Newcastlea tvrdi da je nažicala plastične operacije u vrijednosti 840 tisuća kuna nakon što su joj trolovi poručili da je ružna.

U posljednjih šest godina Laura je prošla 20 operacija te je potpuno promijenila sve na sebi. Išla je na šest brazilskih operacija stražnjice, pet puta na liposukciju, tri puta je povećavala grudi i jednom ih podizala, dvaput je popravljala nos te je išla na operaciju očiju kako bi joj bile mačkastije. Stavila je porculanske ljuskice na zube te je išla na uklanjanje masnoće s trbuha.

Kako kaže, sve je operacije obavila u Istanbulu jer su tamo jeftinije, a i njena kolegica starleta Chloe Ferry je stalna mušterija iste turske klinike za estetsku kirurgiju.

“U show Ex on the Beach ušla sam potpuno prirodna. Kad sam izašla vidjela sam hrpu komentara da sam ružna, debela i da crknem. To me pogodilo i odlučila sam poraditi na sebi”, rekla je za The Sun. 

Prvo je povećala grudi i otišla na brazilsko podizanje stražnjice. Operacije je uspjela nažicati nakon sudjelovanja u showu.

“Pristali su me operirati besplatno, a zauzvrat sam postala njihov ambasador. S vremenom sam odradila toliko operacija da ih sad moram plaćati. Besplatno su mi napravili operacije u vrijednosti do 840 tisuća kuna, a ja sam platila samo operaciju nosa u srpnju, oko 25 tisuća kuna”, rekla je.

Slučajevi žena koje su preminule nakon operacija u inozemstvu ne brinu je: “Ja sam stalna mušterija, svi kirurzi me znaju”.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?