in

VIDEO Bandićev frend u programu uživo voditelja bacio na pod: Bio sam primoran

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA, srpski političar i bivši gradonačelnik Jagodine, tijekom gostovanja u jutarnjem programu srpske televizije Prva, oborio je na pod voditelja Filipa Čukanovića. 

Do ove situacije je došlo nakon što se Palma, inače Bandićev prijatelj, hvalio kako kondiciju održava redovnim treninzima. Voditelj ga je tad u šali zamolio za demonstraciju, a Palma mu je brže bolje pokazao jedan od zahvata i srušio ga na pod. 

“Živ sam, živ sam”, rekao je voditelj ustajući. 

Palma mu se nakon toga ispričao uz komentar da je bio primoran kako ne bi ispalo da laže. 

Snimka se odmah počela dijeliti po društvenim mrežama, a po komentarima se vidi da Srbi baš i nisu oduševljeni njegovim nastupom. 

“Ovo je neprijatnije od ćaleta poslije roditeljskog”, “Kung fu Palma”, “Transfer blama”, “Ima li ovakvih buzdovana još negde ili samo kod nas”, “Samo staviti tribine oko Srbije i gledati cirkus”, bili su neki od komentara. 

Inače, ovo nije prvi put da Palma na osebujan način demonstrira borilačke vještine. Na jednoj proslavi u Beču je na demonstraciju borilačkih vještina izazvao nekoliko studentica, a kako trenira pokazivao je i na društvenim mrežama

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?