in

Blizanke se maskirale u Trumpa i Bidena pa podijelile ljude: Primjerenije su princeze

ČETVEROGODIŠNJE blizanke Koti i Haven za ovu Noć vještica odlučile su se maskirati u Donalda Trumpa i Joea Bidena. Internet je domišljatu ideju prozvao maskom godine. 

Majka djevojčica Adrea Garza otkrila je za Good Morning America da je rodila uoči izbora 2016. te je odmah znala da će blizanke u budućnosti odjenuti u predsjedničke kandidate. 

“Svake godine se maskiramo, a ni ove godine nema razlike, usprkos epidemiji”, rekla je. 

Na TikToku je objavila video kostima inspiriranih Trumpom i Bidenom tijekom njihove prve debate. 

Koti je lice obojila lice narančastom bojom kako bi što vjerodostojnije kopirala aktualnog američkog predsjednika. Ipak, djevojčicama nije potpuno jasno koga predstavljaju, ali znaju da je riječ o ljudima koje su vidjele na televiziji.

“Koti je Donald Trump. Ima izraz lica baš kao i on, vjerojatno je to vidjela na televiziji. Haven je Biden. Najdraži dio kostima joj je bijela kosa”, dodala je majka. 

Kostimi djevojčica podijelili su neke ljude. Jedni smatraju da je odlično što djeca od rane dobi uče o politici, dok ima i onih koji smatraju da su toj dobi primjereniji likovi princeza.

“Imaju četiri godine. Vjerojatno nemaju pojma koga predstavljaju. Zašto nisu Disneyjeve princeze”, upitala je majku jedna osoba s kojom se složio dio korisnika Instagrama.

“Nema ništa loše u maskiranju u princeze, moje kćeri to stalno rade. Ali nije loše ni maskirati se u predsjedničke kandidate”, uzvratila je Adrea.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?