in

Chrissy Teigen pokazala dirljivu tetovažu koju je napravila u čast sinu

NA Noć vještica manekenka Chrissy Teigen pokazala je dirljivu tetovažu kojom je odala počast svom sinu kojeg je izgubila u 20. tjednu trudnoće. 

Na zapešće je tetovirala Jack, ime koje su ona i suprug John Legend namjeravali nadjenuti svom sinu kojeg su nažalost izgubili. 

Nova tetovaža nalazi se ispod one iz travnja 2019. Tada su Chrissy i John tetovirali svoja imena te imena svoje djece Lune i Milesa. 

Teigen se ovoga tjedna prvi put oglasila na društvenim mrežama nakon gubitka bebe.

“Inzistirala sam na tome da John i moja majka sve slikaju, koliko god neugodno bude”, kaže Chrissy i dodaje da je njezin suprug mrzio što je mora slikati u najgorem trenutku u životu.

“Znala sam da se ovog trenutka moram sjećati kao i najljepših trenutaka u našem braku, onih kad smo se vjenčali i kad se rodilo prvo dvoje djece. Morala sam podijeliti svoju priču”, kaže.

“Ne mogu vam reći koliko me briga što vam se ne sviđaju fotografije. Nije me briga što vi to ne biste napravili. Preživjela sam, odlučila sam to učiniti i više od svega ove fotografije nisu ni za koga, nego za ljude koji su ovo proživjeli ili su dovoljno znatiželjni. Ove su fotografije samo za ljude koji ih trebaju. Ono što ostali misle nije važno”, napisala je.

Nikada, kaže, neće moći zaboraviti ovo iskustvo. Ona, njezina majka i suprug pridržavali su mrtvorođenče i fotografirali se s njim.

“Tražila sam od medicinskih sestara da mi pokažu njegove ruke i noge, ljubila sam ih bez prestanka”, napisala je.

Chrissy je hospitalizirana u petom mjesecu trudnoće zbog obilnog krvarenja posteljice, a tri dana kasnije je potresnom objavom otkrila da je izgubila bebu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?