in

Kek odgovorio na špekulacije da dolazi u Hajduk

MATJAŽ KEK, slovenski trener i izbornik tamošnje reprezentacije, još je jednom u fokusu hrvatske javnosti. Kekovo ime se još jednom spominje kao novo rješenje za klupu Hajduka na kojoj bi mogao zamijeniti Harija Vukasa koji je zaredao s tri poraza u prvenstvu.

Kek je na konferenciji uoči ciklusa koji ga očekuje sa Slovenijom stao na kraj špekulacijama o Hajduku. 

“Ne razmišljam o tome, ne mogu si dozvoliti da razmišljam ni o čemu drugom osim slovenskoj reprezentaciji. Jasno mi je da je medijska pokrivenost sastavni dio modernog nogometa, ali ja sada razmišljam samo o povratku Josipa Iličića, kartonima Jaka Bijola, formi i ritmu u kojem su moji igrači. Kada bih razmišljao o drugim stvarima, onda bih bio krivi čovjek na ovom mjestu”, rekao je Kek za portal siol.net.

Podsjetimo, iz Slovenije su jučer stigle informacije da bi Kek mogao preuzeti Hajduk. Kek je, neslužbeno se doznaje, trener s kojim bi novi predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić rado krenuo u borbu za trofeje. Jakobušić je na Poljud došao s visokim ambicijama i otvoreno je poručio da ga zanima borba za trofeje te da će od Marija Stanića i njegovih suradnika tražiti odgovore zašto je Hajduk danas u donjem dijelu prvenstvene ljestvice. 

Slovenski stručnjak ima ugovor sa slovenskom reprezentacijom do 2022. godine. Ranije ove godine je navodno odbio i ponudu da vodi Dinamo, a u nekoliko navrata u karijeri je spomenuo da je navijač Bijelih.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?