in

Marca: Conte je ludi trener koji kontrolira seksualne živote svojih igrača

U NAJAVI večerašnje utakmice 3. kola Lige prvaka između Reala i Intera, madridska Marca napravila je profil trenera Intera Antonija Contea.

Contea već u naslovu opisuje kao ludog trenera koji kontrolira prehranu i seksualne živote svojih igrača.

Conteova najava utakmice protiv Reala

“Moji igrači moraju naučiti kako preuzeti odgovornost za sebe, u prehrani, odmoru i vođenju ljubavi. Ne radi se samo o onome što se događa na terenu, ali sami se moraju pobrinuti za ostale stvari jer u suprotnom ispada kao da ih tretiram poput djece ako se umiješam”, rekao je jednom Conte.

Talijan je također opsjednut prehranom svojih igrača.

“Tijekom priprema tražimo pravi balans što se tiče prehrane igrača. Ugljikohidrati, proteini i masti, bez toga da strogo zabranimo nešto.”

Ramos glasao protiv njega

Conte je jednom prilikom nakon 5:1 poraza Reala od Barcelone 2018. bio glavni kandidat za klupu Madriđana. Kapetan Reala Sergio Ramos je rekao ne.

“Poštovanje se zaslužuje, ne traži se silom. Nebitno tko si. Sve smo osvojili s trenerima koje već znamo. Na kraju krajeva, vođenje svlačionice je važnije od taktičkog znanja kada pričamo o treneru”, rekao je Ramos jednom o Conteu.

Zidane protiv kapetana

Zinedine Zidane i Antonio Conte se jako dobro poznaju jer su oboje u isto vrijeme igrali u Juventusu, kada je Conte bio kapetan momčadi.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?