in

Veteran Betisa kritizirao trenera Barcelone: Ne bih uzeo Koemana za kućnog majstora

BIVŠI španjolski reprezentativac i krilni napadač Real Betisa Joaquin dao je zanimljiv intervju za radijsku postaju Cadena SER.

U fokusu razgovora između voditelja i nogometnog veterana bio je Ronald Koeman, aktualni trener Barcelone, koji je Joaquina trenirao u Valenciji između studenog 2007. i travnja 2008. godine.

Ono što se dogodilo u Valenciji Joaquina još boli

Nizozemski stručnjak je na klupi Valencije opstao samo 34 utakmice jer je njih čak 14 uspio izgubiti. Joaquin se u razgovoru za Cadenu SER prisjetio Koemanova razdoblja u Valenciji za koju je igrač nastupao pet godina.

“To sigurno nije bilo jedno od najljepših iskustava u mojoj sportskoj karijeri. Nije bilo jako ugodno. Ne želim pričati o tome jer ono što se tada dogodilo još uvijek boli. Bilo mi je loše s njim u Valenciji”, rekao je 39-godišnji nogometaš.

Da je on predsjednik Barcelone, Koeman sigurno ne bi sjedio na klupi katalonskog velikana.

Joaquin za vikend gostuje kod Barcelone

“Ne bih uzeo Koemana za kućnog majstora. Na svu sreću, on u Valenciji nije trajao dugo i uspjeli smo spasiti sezonu. Neću ga pozdraviti niti će on pozdraviti mene. Bilo je loše ono što smo proživjeli s njim”, priznao je Joaquin koji u subotu s Betisom gostuje na Camp Nou.

“Ako postoji dobar trenutak za utakmicu protiv Barcelone, onda je to ovaj. Oni su dobra momčad i mogu nas svejedno pobijediti, ali ako smo u stanju odigrati utakmicu kakvu znamo, onda ćemo imati svojih šansi”, zaključio je Joaquin.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?