in

Vukas najavio gostovanje kod Istre i komentirao mogući dolazak Halilovića u Hajduk

NOGOMETAŠE Hajduka sutra od 17:05 očekuje gostovanje u Puli kod Istre 1961. U prošlom kolu Hajdukova utakmica protiv Lokomotive je odgođena zbog koronavirusa, a vikend prije toga Splićani su iznenađujuće poraženi na domaćem terenu od Šibenika s minimalnih 0:1.

Za susret u Puli trener Hari Vukas može računati na sve prvotimce, a zbog toga je najavio i promjene u početnoj postavi.

Utakmica protiv Šibenika mogla bi biti prekretnica za Hajduk

“Nismo zadovoljni stanjem na tablici. Utakmica u Puli je novi početak. Razmišljamo samo o dobrom Hajduku i pobjedi. Utakmica protiv Šibenika koja nam je donijela dosta toga lošega prisilila nas je da se zamislimo, konsolidiramo. Ako su neke stvari prije toga bile dobre, kvalitetne, a nisu ih bodovi i rezultati pratili, protiv Šibenika smo imali to što smo imali. Iako je to za nas bila loša utakmica mislim da bi nam ona mogla biti prekretnica. Ne smije se ponoviti Šibenik, ni u pristupu ni u svemu” upozorio je Vukas.

Hajduk u subotu s tribina neće imati podršku Torcide zbog novih mjera koje je izdao Nacionalni stožer civilne zaštite. Ipak, proslavljeni rođendan Torcide u srijedu trebao bi biti dodatan motiv Hajduku da u subotu odnese sva tri boda iz Pule.

Svi u klubu su svjesni da Hajduk mora bolje

“To nam daje jedan još veći poticaj, ali pošto živimo u ovom gradu u kojem ljudi dišu i žive za Hajduk dodatni poticaj nam nije ni potreban. Najbitnije je da smo svi mi skupa u stožeru i igrači svjesni da to sve skupa mora biti bolje, na ovaj ili onaj način. Rezultatski, igrom i svime. Naravno, uz publiku koja je uvijek bila i uvijek će biti uz Hajduk”, rekao je trener Hajduka koji je kratko prokomentirao i vijest o mogućem dolasku Alena Halilovića na Poljud.

“Nećemo sad o tome, sad je zbilja fokus na Istri. Prevažna je za nas da bi razmišljali o nečem drugom.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?