in

Slavna manekenka priznala da se udebljala u karanteni te otkrila kako vraća formu

UOČI 67. rođendana, manekenka Christine Brinkley pričala je o svojoj fitness rutini u posljednjih godinu dana. U pandemiji je naučila biti blaža prema sebi, ali to ipak nije previše naškodilo njezinoj liniji kojom se hvali na društvenoj mreži Instagram. Izaziva lavinu oduševljenih reakcija, najviše na račun fantastičnog izgleda za svoje godine.

Krajem 2019. godine, Christie je slomila ruku tijekom treninga u sklopu priprema za show Ples sa zvijezdama. 

“Nakon gadnog loma desne ruke nisam mogla raditi vježbe na koje sam naviknula – plank, sklekove i druge. Počela sam se osjećati ograničeno i, usudila bih se reći, staro”, napisala je.

Smanjile su joj se mogućnosti treniranja, što je dovelo do debljanja tijekom lockdowna.

“Jednostavno nisam mogla dovoljno energično vježbati. Karantena je popularizirala kruh od banana, a sve je to dovelo do neizbježnog viška kilograma”, dodala je Brinkley.

Sad se raduje povratku svojoj fitness rutini.

“Krenula sam u akciju i presretna sam što ću moći ponovno pokrenuti tijelo. Svakim danom sam sve jača i spremna za sve – planinarenje, plivanje, ronjenje, veslanje, skijanje pa čak i veliki komad rođendanske torte”, zaključila je.

Prije pandemije se okrenula vegetarijanskoj prehrani sa smanjenim udjelom ugljikohidrata.

Brinkley je bila ljubiteljica trčanja i spinninga, ali to su aktivnosti kojima se danas više ne može baviti zbog rizika od ponovnog ozljeđivanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?