in

Htjela je nahraniti vjevericu pa je slučajno opila, prizor je urnebesan

POSLJEDNJIH godinu dana Katy Morlok ostavljala je hranu za bucmastu vjevericu koja živi u njezinom dvorištu, koju su njezina djeca nazvala Lil Red. Lil Red se obično hrani sjemenkama i sušenim kukuruzom, ali nedavno se dogodilo nešto neočekivano.

Prošli tjedan Morlok je odlučila očistiti hladnjak. Tada je otkrila vreću krušaka koje su predugo ostale nepojedene. Nije ih htjela baciti u smeće pa ih je odnijela vjeverici, koja je bila jako uzbuđena zbog dobivenog obroka.

Morlok je prekasno shvatila da su kruške u međuvremenu fermentirale, odnosno da se u njima stvorio alkohol. Kada se vratila provjeriti vjevericu, imala je što vidjeti.

Lil Red je bila poprilično pripita i jedva je održavala ravnotežu.

“Slučajno sam napila vjevericu”, našalila se Morlok te je smiješnu situaciju snimila i postavila na svoj Facebook profil.

Iako je Lil Red i dalje mogla trčati i penjati se, Morlok se zabrinula da bi u pijanom stanju mogla biti ranjiva i postati plijen grabežljivcima pa ju je uzela k sebi.

Sljedeće jutro mamurna vjeverica nastavila se veselo igrati u svom kavezu, a njena nova vlasnica obećala je da joj više neće slučajno davati cugu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?