in

Slučajno je ostavila otključan mobitel pa joj pas na eBayu naručio veoma čudnu stvar

PRESLATKI psić Max obožava se igrati, a ponekad njegova igra završi nestašlukom. U to se uvjerila njegova vlasnica Faye Chandler, kada je pokušala naručiti sliku za zid na eBayu.

Faye je sjedila na kauču, a u jednom trenutku je ustala i ostavila otključan mobitel na njemu te je otišla iz prostorije. Kada je Max vidio da je kauč slobodan, brzo se popeo na njega i zauzeo svoje mjesto.

“Skočio je točno na moj mobitel. Namještao se da mu bude ugodno, a cijelo to vrijeme mobitel je bio pod njim”, rekla je za The Dodo.

Kada se vratila u prostoriju i uzela mobitel u ruke, na ekranu je pisalo da je narudžba uspješno obavljena. Činilo se da je nesvjesno kupila otisak pisma iz 1745. Charlesa Edwarda Stuarta. Charles je u pismu od prijestolja tražio novčanu pomoć za obnovu kuće Stuart, ali Faye je znala da to nije bilo ono što je namjeravala kupiti.

“Odmah sam kontaktirala prodavača, ali mi je rekao da je s narudžbom sve ispravno. Pomislila sam da bi, ako je Max zainteresiran za ovo pismo, možda bilo u redu da ipak dođe na adresu”, rekla je kroz šalu.

Faye je priznala da pismo sada stoji uokvireno na zidu, na mjestu gdje ga i ona i Max mogu dobro vidjeti, a fotografiju na kojoj Max pozira pored njega objavila je u Facebook grupi Pet Shaming.

“Nisam ljuta na njega. Možda ga i ubuduće pitam za savjete u kupovini”, zaključila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?