in

U ovom se kafiću možete igrati s korgijima

IZGLEDA da na svijetu postoji savršeno mjesto za ljubitelje pasa, a to je jedan poseban kafić. U Bangkoku se nalazi kafić naziva Corgi In The Garden, a čim u njega zakoračite, dočekat će vas pravo iznenađenje. 

Naime, u ovom kafiću je 13 korgija. Posjetitelji se s njima mogu družiti, igrati, maziti ih i pritom popiti kavu ili omiljeno piće.

“Obožavao sam pse. Dok sam odrastao, imao sam istovremeno deset sibirskih haskija i zlatnih retrivera. Oni su uginuli, a ja sam odlučio njihove karakteristike potražiti u manjim psima. Našao sam ih u korgiju pa sam nabavio jednog”, ispričao je za Bored Pandu Tanchanok Kanawaong koji je ovaj neobični kafić otvorio 2018. godine. 

Vrlo brzo nabavio je još jednog i u kratkom roku imao ih je pet. Na koncu je stiglo i pojačanje u obliku štenaca, a njihovu vedru narav odlučio je podijeliti s drugima. 

“Ljudi uživaju u kafiću, smiju se čim upoznaju korgije, a i psi uživaju u pažnji”, kaže Kanawaong koji pse istrčava tri puta dnevno u dvorištu kafića kako se ne bi previše udebljali od silnih poslastica koje žicaju od posjetitelja. 

Kafić radi šest dana u tjednu. Prima istovremeno 50 posjetitelja koji se mogu smjestiti za 22 stola, a susret sa psom naplaćuje se 11 dolara po osobi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?