in

Hrvatska influencerica pokazala svoju navodnu zaradu: “Ja vam kažem da se to može”

HRVATSKA influencerica Andrea Fabrić pokazala je koliko je navodno zaradila u studenome na društvenim mrežama, odgovarajući na komentar jednog korisnika koji joj je poručio da novca tamo nema.

Lifestyle vlogerica Andrea Fabrić čiji YouTube kanal prati više od 147 tisuća ljudi, a preko 41,5 tisuća pratitelja ima i na TikToku, na potonjoj društvenoj mreži objavila je snimku u kojoj tvrdi da je u studenom uprihodila preko 18 tisuća kuna, a još 51 tisuća kuna joj je na čekanju naplate.

Na snimku je zalijepila komentar na koji je odgovarala, ali i montirala već sad legendarni Kolindin govor u kojem je bivša predsjednica tvrdila da se to može.

@andreafabric

Reply to @1edin222 kad ekipa misli da lažem… ##fyp ##foryou ##foryoupage ##2020 ##zarada

♬ original sound – Ranko Blitva

“Znači 70.000 za zadnja dva mjeseca? To je cca 30.000 što je više od 25.000 što je otprilike predsjednička plaća”, samo je jedan od komentara na TikToku. “Oops”, odgovorila je vlogerica.

“Glupo je kad se dokazuješ”, još je jedan od komentara na koje je odgovorila. “Volim kako nitko nije zadovoljan… svi serete kad nitko neće reći, a kad kaže, drkate da se hvali, pa jebote”, poručila je.

Inače, o zaradi od društvenih mreža Fabrić je progovorila i prošle godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?