in

INDEXOVA NAJLJEPŠA HRVATICA Prelijepa manekenka apsolutna je favoritkinja izbora

PRIJE pet dana startao je Indexov tradicionalni izbor najljepše Hrvatice, a moramo se pohvaliti da nikad nije izazvao veći interes, čak 90 tisuća vas odlučilo je baciti oku na listu i dati svoj glas.

Već imamo i favoritkinju, prelijepa manekenka Elena Dizdar dobila je skoro 10.000 vaših glasova, a čak je ni više od 4000 negativnih glasova ne može svrgnuti s trona.

Elena je 22-godišnja studentica prava koja je surađivala s nizom poznatih brendova, a prije pet godina ponijela je titulu Miss sporta. U to vrijeme bavila se taekwondoom, no nakon što je ponijela prvu lentu odlučila je okušati se i u manekenstvu.

Da ove godine plavuše lakše osvajaju vaša srca dokazuje to da je na drugom mjestu s više od 7300 glasova voditeljica Ana Radišić. Hejtera će uvijek biti, no lijepa Riječanka očito ima puno više fanova.

Kad je riječ o sportašicama u izboru, na vrh je izbila odbojkašica Nikolina Božićević koja se zasad utaborila na trećem mjestu. 

U top 10 još su pjevačica Franka Batelić, plivačica Amina Kajtaz, Miss Universe Mirna Naiia Marić, pjevačica Lana Jurčević, košarkašica Antonija Mišura Sandrić, glumica Tara Thaller i plesačica Valentina Walme. Da su pobjede ranijih Indexovih najljepših Hrvatica bile apsolutno zaslužene, svjedoči činjenica da su među ovih deset dama koje smo naveli čak četiri bivše najljepše Hrvatica po izboru Indexovih čitatelja.

No ništa nije gotovo, i dalje možete svoju favoritkinju dovesti na vrh. Izaberite svoju najljepšu i dajte hejt onoj koju ne želite vidjeti u drugom krugu. Glasati možete do srijede kad kreće drugi krug izbora.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?