in

Maja Šuput otkrila spol bebe

MAJA ŠUPUT sa suprugom je otkrila spol njihove bebe koja bi na svijet trebala stići u ožujku.

Maja i Nenad objavili su video na kojem iz velike kutije puštaju plave balone te time otkrili da očekuju sina. Po scenografiji iza njih da se naslutiti da su spol bebe znali još na snimanju za fotografije kojim su otkrili da je Maja uopće trudna.

“Dečko”, “Čestitke”, “Preslatko”, “Pogodila sam odmah, drugi su pisali da će biti curica”, “Neka vam je sa srećom”, čestitali su pratitelji u komentarima.

S čestitkama su se javile i Marijana Batinić i Nataša Janjić. “Aaaaaa, sve će ti biti jasno”, poručila je Maji Nataša Janjić.

Maja je u šestom mjesecu trudnoće, roditi bi trebala u ožujku. “Najsretniji na svijetu posljednjih 6 mjeseci. 24 tjedna trudna”, napisala je nedavno uz fotografiju na kojoj ona i suprug ne miču osmijeh s lica.

Maja Šuput i suprug Nenad Tatarinov u listopadu su objavili da postaju roditelji, a Maja je u intervjuu za Index rekla da joj trenutna situacija u svijetu savršeno odgovara za trudnoću. 

“Ovo je sjajno za trudnoću jer posla nema. Ne znam kako bi to bilo da sam svaki dan u drugom gradu i pjevam do zore”, zaključila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?