in

Milijuni lajkova: Cure šalju dečke u dućan po ženske proizvode koji ne postoje

MNOGI dečki i muževi postali su žrtve spački svojih partnerica koje ih šalju u trgovine da traže ženske proizvode koji zapravo ne postoje.

Trend je započeo na TikToku. U jednoj snimci s više od 6 milijuna lajkova Kyle Winston, koji ima TikTok s partnericom Jade Winston, izlazi iz dućana i zbunjeno odmahuje glavom.

“Pitao sam gospođu prodaje li Oochie Cooch 3000”, govori Jade koja ga je čekala u automobilu. “Prvo me pogledala kao da sam glup, a zatim je rekla da će provjeriti”, dodao je. Kaže da je prodavačica zatim uzela mikrofon i pitala zna li netko prodaju li Oochie Cooch 3000, a zatim su svi prasnuli u smijeh. Kyle kaže kako je tad shvatio o čemu se radi.

@kyleandjade_

“Oochie Cooch 3000” 😂😂😂 ##prank ##funny ##viral ##trend ##fyp ##couplegoals

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

U drugoj viralnoj snimci, s više od milijun lajkova, Aileen Christine šalje svog dečka Devena Rasieja da traži Squeaky Clean-a Vageen-a. Kad je tražio taj proizvod, u dućanu su ga, kaže, pitali ima li njegova djevojka kojim slučajem TikTok.

@aileenchristineee

How am I supposed to keep my vageen-a squeaky clean-a now 🙄😂 @devenchris IB: @kyleandjade_

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

“Jesam li ja idiot?”, pitao se suprug TikTokerice Tare Thorpe u snimci koja je dobila pola milijuna lajkova. “Poslala si me da kupim Magic Fwem Fwem Fresh 2,000 i gledali su me kao da sam crackhead”, požalio joj se.

@meetthethorpes

MAGIC FWEM FWEM FRESH 2000 🤣🤣🤣 DC: @kyleandjade_ ##JDSmashingIt ##MONCLERBUBBLEUP ##relationshipgoals ##coupleschallenge ##fyp ##viral ##comedycouples

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?