in

Radila je u striptiz-baru: “Otkrila sam nešto uznemirujuće kod muškaraca”

KAD SE Rita Therese, autorica knjige Come, počela baviti striptizom nije mogla vjerovati kakve su licemjerne komentare muškarci sposobni izgovoriti.

“Kad sam počela raditi u baru Bunny, ideja da ću biti bez grudnjaka me šokirala. Nakon nekoliko tjedana više nisam primjećivala da sam u toplesu. U baru smo imali cure koje smo zvali toppies, a to su bile konobarice u toplesu, i striptizete”, napisala je.

Dodala je da su na zabavama najčešće imali po dvije konobarice u toplesu, a na kraju bi se pojavila i striptizeta.

“Kad sam prvi put vidjela show striptizete, ostala sam bez daha”, priznala je.

Dodala je da kad striptizeta dođe na zabavu, prvo ode u kupaonicu, dok se muškarci okupe kako bi vidjeli njen nastup, a netko viče: “Striptizeta je došla!”

Ako na zabavi ima džentlmena, na pod će staviti deku kako se djevojka ne bi ogrebala na tepihu, no većina striptizeta već ponese svoju deku. Onaj u čiju se čast organizira zabava sjeda na stolac u sredini, a striptizeta mu pleše u krilu, najčešće uz zvukove pjesme Sweet Cherry Pie, opisala je Rita.

“Gura mu grudi u facu, maše kosom uz taktove pjesme. Najprije skida suknju pa grudnjak, a na kraju i tangice. Riječ je o tangama s kopčama sa strane kako bi ih strgnula sa sebe. Bila sam impresionirana nastupom, no shvatila sam da vas muškarci manje poštuju što ste dalje spremne ići. Dok je nastup počinjao, sjedila sam ispred s dečkima. Uvijek bi mi netko od njih dobacio neki komentar, ili o izgledu spolnog organa striptizete ili o tome da im je drago da se ja time ne bavim. Shvatila sam brzo da se i neke cure s kojima radim osjećaju superiornije zbog muških komentara o dobrim i lošim kurvama”, pojasnila je Rita.

Dodala je da je brzo shvatila da su problem muškarci i njihov sistem mjerenja “tko je kolika drolja”.

“U tom trenu nisam znala puno ni o drogama, a i tu su me dočekali komentari o dobrim i lošim droljama. Muškarci bi me hvalili jer nisam povukla liniju kokaina, dok su sebi trljali noseve nakon što su povukli. Tad sam zaključila da su muškarci sjebani”, dodala je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?