in

Shania Twain javila se Pittu 23 godine nakon hita u kojem je “nije impresionirao”

SHANIA TWAIN poslala je poruku Bradu Pittu.

Glumac je proslavio 57. rođendan u petak, a čestitke je dobio sa svih strana svijeta. No neočekivano, obratila mu se i 55-godišnja pjevačica možda i najpoznatija po hitu iz 1997. godine That Don’t Impress Me Much.

Pjesma govori o muškim udvaračima koje country legenda ne smatra osobito impresivnima, a među njima bili su raketni znanstvenik, ali i Brad Pitt. “U redu, znači ti si Brad Pitt”, pjevala je referirajući se na dobar izgled glumca da bi zatim dodala kako je to ne impresionira.

No barem na jedan dan pjevačica se predomislila. “Sretan rođendan Bradu Pittu, napravit ću iznimku danas”, našalila se na Twitteru, a dodala je i emotikon koji šalje pusu.

Za Entertainment Tonight glazbenica je ranije govorila zašto je za tu pjesmu odabrala baš Pitta. Kaže kako su je nadahnule fotografija Pitta i njegove bivše Gwyneth Paltrow koje su procurile u magazinu Playgirl.

“Pomislila sam kako je to grozna invazija na njihovu privatnost i jednostavno sam sagledala stvari iz drugog kuta”, rekla je. “On je predivan, odjeven ili gol, pa sam htjela pretjerati… i zaigrati se.”

Lani, Twain se našalila i kako nije impresionirana time da još uvijek nije upoznala Brada Pitta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?