in

Silvio izvan sebe na izboru za miss farme: Ova Maja… Mačka i po. Bomba

NAKON povratka bivših natjecatelja koji trenutno na farmi borave kao gosti više je nego jasno da će nadolazeći period biti izuzetno uzbudljiv. Iako je finale sve bliže, a rivalstvo među natjecateljima sve veće, bivši i aktualni farmeri željni su zabave pa je tako na imanju održan izbor za miss i mistera Farme.

U ulozi karizmatičnog voditelja našao se, naravno, aktualni gazda Tomislav koji je izbor otvorio predstavivši stručni žiri koji čine Marina, Juka i Saša. Tomislav je zamolio sve kandidate da izađu, a oni su se farmerskom pistom prošetali uz ritam Princeovih bubnjeva. Djevojke su se posebno pripremile prije predstavljanja žiriju pa su tako u improviziranom backstageu nanijele šminku, napravile frizure i odjenule izazovne modne kombinacije.

“Večeras smo pripremili gostima pravi spektakl”, najavio je Tomislav, a prvi se predstavio Stjepan koji je žiriju pokazao zanimljive plesne pokrete. No sve se zahuktalo kada je Tomislav najavio Maju koja je svima priuštila doživljaj za pamćenje i zavodljivim performansom zaslužila gromoglasan pljesak. Iako je sve prisutne farmere ostavila bez daha, Maja je posebno oduševila Silvija, koji je zadivljeno komentirao: “Ova Maja… Mačka i po’. Bomba.” U spektaklu su se svojim adutima istaknule još i Kristina Mandarina te Andrijana koja je farmere tijekom svog predstavljanja nasmijala do suza.

Baš kad se natjecanje približilo samome kraju Tomislav je najavio Doru koja je ljestvicu postavila još više, predstavivši se u kratkoj čipkastoj haljini i cipelama na petu. Fitness trenerica Dora pokazala je svoju izuzetno ženstvenu stranu kojom je očarala žiri i ozbiljno ugrozila dotadašnje Majino vodstvo. “Bogami, da sam znao da Dora ovako izgleda, ne bih joj nikad dao kamenčić”, rekao je oduševljeni Saša.

Po završetku revije uslijedio je težak odabir miss i mistera Farme, no stručni žiri ipak je donio jednoglasnu odluku pa je tako Stjepan proglašen misterom Farme. Odabir za miss Farme bio je malo teži zadatak pa su tako snage na pisti još jednom odmjerile Maja i Dora, inače najveće konkurentice u natjecanju. Iako su obje djevojke bile odlučne u tome da pobjede, stručni žiri složio se da titulu misice zaslužuju obje, a u posebnoj kategoriji za miss šarmantnosti i simpatičnosti titulu je odnijela Andrijana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?