in

Heidi Klum pozirala s mamom i kćeri. Nevjerojatno si nalikuju

SLAVNI model Heidi Klum puca od ponosa nakon što je njezina 16-godišnja kći Leni Klum osvanula na naslovnici njemačkog izdanja časopisa Vogue.

Osim što je Heidi tim povodom na Instagramu objavila emotivan tekst kojim je izrazila podršku svojoj kćeri, sada je otkrila da je na setu bila i njezina majka Erna.

Tri generacije pozirale su sa širokim osmijesima na licu i pokazale koliko jedna drugoj nevjerojatno nalikuju.

“Ponosna sam na tebe jer znam da ćeš, bez obzira kojim putem krenula, biti svoja. Ti nisi ja. I sretna sam što sada možeš pokazati tko si. Znam da biti moja kći nije uvijek lako. Nisi imala priliku na ‘normalno’ odrastanje. Odrastanje uz tri oca to sigurno nije. Ali imaš talent da iz svega izvučeš najbolje. Ti si samopouzdana mlada žena koja se bori za svoje ciljeve. I još važnije: sjajna si osoba sa srcem”, napisala je ponosna Heidi uz naslovnicu izdanja časopisa Vogue za siječanj/veljaču 2021. 

Heidi je Lenu dobila s Flaviom Briatoreom, a kasnije ju je osvojio pjevač Seal za kojeg se Klum udala 2005. godine. Par se razišao 2014. godine, a Heidi se prošle godine udala za Toma Kaulitza. Iz braka s pjevačem Sealom manekenka ima 15-godišnjeg Henryja, 14-godišnjeg Johana i Lou koja ima 11 godina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?