in

Kate i William prvi put s djecom prošetali crvenim tepihom

VOJVODA i vojvotkinja od Cambridgea prvi put su s djecom prošetali crvenim tepihom.

Mama Kate Middleton i tata princ William su izveli prinčeve Georgea i Louisa te princezu Charlotte u London Palladium, gdje se održala predstava Pantoland. 

George i Charlotte su držali Williama za ruke dok su oprezno hodali crvenim tepihom. Kad su se približili vratima kazališta, Charlotte je pustila Williamovu ruku te odlučila samouvjereno sama nastaviti dalje. Maleni Louis je za ruku držao mamu Kate. 

Cijela obitelj se za jedno od svojih prvih zajedničkih javnih pojavljivanja modno uskladila. 

Princ William je u sklopu dobrotvorne izvedbe održao govor, a Louis je cijelo vrijeme sjedio mami u krilu i uzbuđeno pljeskao.

“Divno je vidjeti da kazališta ponovno otvaraju svoja vrata. Catherine, George, Charlotte, Louis i ja se jako radujemo publici”, izjavio je princ William te zahvalio radnicima u publici na svemu što čine u pandemiji koronavirusa.

“Napravili ste veliku žrtvu i po cijenu vlastitih obitelji koje ste sigurno vidjeli ove godine daleko manje nego što ste željeli. Država vam duguje veliku zahvalnost.”

Predstave pantomime su tradicija mnogih obitelji u Velikoj Britaniji oko Božića. Tipično su zasnovane na bajkama, a mogu sadržavati pokoju rimu i pjesmu. Muškarci u njima često imaju ženske uloge, a žene muške. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?