in

Mama dirnuta gestom nepoznate žene u tramvaju, sada je traži

MAMA Sabina Gabaj Filko nije ni sanjala da će joj se subotnja vožnja tramvajem urezati u pamćenje. 

Naime, s djetetom u kolicima u subotu, 12. prosinca, oko 15 sati vozila se u zagrebačkoj Dubravi tramvajem linije 4 kada joj se prišla nepoznata žena.

“Imala je božićnu kapicu i vrećice takvog uzorka u rukama. Ubacila je kekse u kolica mog sedmomjesečnog sina kojeg sam držala u rukama i rekla: ‘Nemam puno za djecu, ali sve najbolje za blagdane.’ Potom je izašla iz tramvaja”, ispričala nam je Sabina.

Dirnuta ovom gestom odlučila je pokušati pronaći nepoznatu ženu kako bi joj zahvalila. Traži je na Facebooku, a svoju priču objavila je i u grupi Zakaj volim Zagreb.

Božićni duh Zagreba,vozim se sada u tramvaju,i žena sa Božićnom kapicom i vrečicama u božićnom stilu,ubaci kekse djetetu…

Objavljuje Sabina Gabaj FilkoSubota, 12. prosinca 2020.

“Voljela bih pronaći ženu prije Božića. Trenutno mi je najveća želja zagrliti je i reći hvala. Jer vidim da još ima dobrih ljudi. Nisam joj stigla ništa reći osim sve najbolje za blagdane. Ali bih je voljela upoznati”, dodala je.

Kako kaže, riječ je o gospođi starijoj od 45 godina. Na licu je imala bijelu masku i bila je odjevena u smeđi kaput. Na glavi je imala božićnu kapu. Ako prepoznajete o kome je riječ, možete javiti mami koja je traži na Facebooku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?