in

Mama je za Božić na sebe potrošila 66 tisuća kuna, a njezina djeca neće ništa dobiti

MAMA troje djece Carla Bellucci iz engleskog grada Hitchina priznala je da svojoj djeci ove godine neće dati božićne poklone – i nije je briga za to.

Kako objašnjava, njezini tinejdžeri su za Božić tražili Nike Air Force tenisice, nova prijenosna računala, nove telefone, odjeću i igraće konzole, ali Carla kaže da će imati sreće ako ove godine uopće dobiju čestitku.

Umjesto da svojoj obitelji osigura skupe poklone, iskoristila je novac kako bi samu sebe počastila botoksom i drugim estetskim korekcijama, manikurama, tretmanima za lice, kao i odjećom i obućom. Za sve to je izdvojila osam tisuća funti (oko 66.600 kuna).

Bivša manekenka kaže da je zaslužila darivati ​​se nakon “stresa” koji je doživjela zbog pandemije i ako njezina djeca žele skupe stvari, neka postanu influenceri i zarade novac. U razgovoru za Fabulous je dodala da je nije briga što netko govori o njezinoj neobičnoj odluci jer misli da je “briljantna mama”.

“Nije me briga hoće li me ljudi nazivati ​​razmaženom ili sebičnom. Znam da zaslužujem svojih 8000 funti”, rekla je 38-godišnjakinja.

“Razmaziti djecu poklonima na Božić je pogrešno. Mislim da su roditelji koji ove godine odluče razmaziti svoju djecu licemjeri. Ja sam briljantna mama i koristim covid-Božić kao životnu lekciju. Želim da moja djeca budu zvijezde društvenih mreža, a uskraćivanje darova ove će ih godine naučiti da zarade novac”, dodala je.

Osim toga, smatra da mame koje ne drže do sebe na kraju završe razvedene jer “nitko ne želi gadnu mumiju pokraj sebe”. Na kraju, zaključila je kako se to njoj neće dogoditi, piše Mirror.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?