in

Nježni div: The Rock kćeri čestitao rođendan i oduševio 5.5 milijuna ljudi

SLAVNI Dwayne Johnson, poznat i kao The Rock, nikada nije skrivao koliko mu je obitelj važna. Tako je nedavno još jednom iskreno progovorio o tome koliko se divi ženama, posebno otkako je prisustvovao porođajima svoje troje djece. Naime, njegova najstarija kći Simone Alexandra ima 18 godina, a sa sadašnjom partnericom ima djevojčice Jasmine i Tianu.

Na Instagramu je nebrojeno puta pokazao koliko uživa u ulozi tate, a sada je to još jednom potvrdio.

Objavio je simpatičan i emotivan video kojim je pokazao kako je njegova obitelj ovaj tjedan posvetila proslavi petog rođendana Jasmine.

Dok je obitelj pjevala, Johnsonova majka Ata je svirala ukulele, a djevojčica se uzbuđeno osvrnula uokolo prije nego što je nestrpljivo puhnula u svijeće na rođendanskoj torti.

“Jazzy je danas napunila pet godina i ovaj mali tornado nema pojma koliko su se ona i njezina sestra usidrile u našu dušu”, napisao je Johnson uz preslatki isječak.

Dodao je i da, baš kao i mnoge druge obitelji diljem svijeta, nisu mogli organizirati veliku proslavu, ali ih tješi to što su svjesni da je ljubav najvrjednije što njihova obitelj ima.

“Jednog dana, za mnogo godina, vidjet ćeš ono što vidim i ja… Dar koji jesi. Volimo te”, zaključio je ponosni tata.

Snimka je pregledana više od 5.5 milijuna puta, a The Rockovi obožavatelji nisu skrivali koliko su oduševljeni što imaju priliku vidjeti i njegovu drugu stranu, potpuno suprotnu od uloga koje ovaj 48-godišnji holivudski snagator inače utjelovljuje na malim ekranima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?