in

Francuzi se namučili protiv Švicarske. Švedska iznenadila Egipat

FRANCUSKA je pobjedom protiv Švicarske 25:24 osvojila prvo mjesto u skupini E i u drugi krug prenosi maksimalna četiri boda. U drugom krugu bit će u skupini 3 s Portugalom, koji također dolazi s četiri boda. Portugal je upisao i treću pobjedu u skupini F, svladavši Alžir sa 26:19. 

U ključnom susretu skupine G Švedska je pobijedila Egipat 24:23, pa u skupinu 4 drugog kruga prenosi četiri boda. U tu skupinu ulazi i Rusija koja je u trećem kolu pobijedila Južnu Koreju s 30:26.

Rusija prenosi tri boda, Egipat dva, baš kao i Slovenija, koja je bila bolja od Bjelorusije s 29:25. Bjelorusija prenosi jedan bod, dok Sjeverna Makedonija ulazi u drugi krug bez bodova. No, za Sjevernu Makedoniju, koja  je u zadnji trenutak ušla na prvenstvo nakon otkazivanja Češke, prolazak skupine je veliki rezultat, a to je osigurala pobjedom protiv Čilea 32:29.

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?