in

Mourinho: Dajte mi trenutak da pričam o Biliću

JOSE MOURINHO je prije utakmice Liverpoola i Tottenhama za vrh Premier lige poslao poruku Slavenu Biliću.

Bilić je postao prvi menadžer u Premiershipu ove sezone koji je dobio otkaz. Mourinho je najavu derbija iskoristio za lijepe riječi njemu, pokojnom Gérardu Houllieru, bivšem menadžeru Liverpoola, ali i Samu Allardyceu, čovjeku koji će zamijeniti Bilića na klupi Albiona.

Mourinho je na pitanje o pripremi utakmice, zamolio trenutak da skrene s teme. Govorio je o kolegama, među kojima je bio i Bilić.

“Prvo o Gerardu. Ne znam hoću li plakati ili smijati se. Jako sam tužan, ali svaku sekundu koju sam proveo s njim je bio smijeh. Zatim Slaven. Nogomet postaje lud, no to je tako. Prošle godine je bio prvak, sada je imao sedam bodova, a jučer se borio do zadnje sekunde. Danas ga više nema u ligi. I na kraju malo o Big Samu. Sretan sam što se vratio jer pripada Premier ligi”, rekao je Mourinho prije nego što je njegov Tottenham izgubio 2:1, a on imao burnu raspravu nakon utakmice s Jurgenom Kloppom.

A ovako je o kolegama u Premiershipu govorio Slaven Bilić i tim riječima oduševio mnogobrojne navijače u Premiershipu koji su dijelili video na mrežama, a posebno dirnuti bili su vjerni fanovi Leedsa i Bielse. Bilić i Mourinho nisu bili prijatelji, ali su se poštovali. Bilić nam je kazao da nije razgovarao s Mourinhom o hrvatskim igračima, ali je nakon utakmice protiv Španjolske na Euru 2012. unatoč porazu dobio poruku od Josea kako je rijetkost da neka momčad tako neutralizira igru Furije. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?