in

Otkriveno zbog čega su se Mourinho i Klopp svađali: “Mislio sam da se Jose šali”

MOURINHOV Tottenham u okršaju dvije vodeće momčadi Premierlige izgubio je od Liverpoola 2:1 golom u 90. minuti. Nakon utakmice Mourinho i menadžer Liverpoola Jurgen Klopp imali su burnu raspravu, a u intervjuu za Amazon Prime Sport jedno od prvih pitanja za Mourinha bilo je upravo o tom sukobu.

“Rekao sam mu da je bolja momčad izgubila. On mi je rekao da se ne slaže sa mnom, to je njegovo mišljenje. Između nas dvojice nema nikakvih problema”, rekao je Mourinho kojem Kloppova momčad sad bježi tri boda. 

Klopp: Mislio sam da se šali

Klopp je izgledao zbunjeno kada su ga novinari BBC-ja pitali o raspravi s Mourinhom.

“Meni to uopće nije izgledalo tako napeto. Mourinho nije bio sretan. Rekao mi je da je bolja momčad izgubila, a ja sam mislio da se on šali. Nije se šalio i to je to.”

Na društvenim mrežama većina nogometnih zaljubljenika stala je na Kloppovu stranu. Dijele statistiku utakmice koja pokazuje da je Liverpool imao 11 udaraca u okvir gola, devet više od suparnika te čak 76 posto posjeda lopte. Fanovi Mourinha i Tottenhama odgovaraju da je londonski klub imao bolje prilike i pogođenu vratnicu kod 1:1.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?