in

Što danas radi Marija Šarapova?

MARIJA ŠARAPOVA, jedna od najboljih tenisačica u povijesti, u intervjuu za Inc. otkrila je zašto je otišla u mirovinu i čime se danas bavi.

Podsjetimo, 33-godišnja Ruskinja u veljači ove godine je objavila da odlazi u mirovinu. Tada je jednostavno objasnila kako joj je tijelo postala prepreka, no sada je išla u više detalja.

“Razmišljala sam o mirovini više mjeseci prije nego što sam doista objavila odluku. Razmišljala sam o tome kako mi se tijelo osjeća i kakve misli mi prolaze kroz glavu. U jednom trenutku sam jednostavno shvatila da se pravim važna na terenu, ali ne sa svojim teniskim sposobnostima. Bio je to težak proces, no na kraju sam u suradnji sa svojim timom shvatila da moram ići dalje i posvetiti se boljim, a možda i značajnijim ciljevima.”

Poslovna žena

Potom je pričala o tome što danas radi, a to su investicije. 

“Izrazito sam u poslovnom svijetu, ulažem u različite zdravstvene i fitness kompanije, tu je i dalje moja kompanija Sugarpova koja ima slatkiše bez šećera. Prije se nisam mogla posvetiti detaljima poslovanja kada sam pokrenula kompaniju 2012., no sada je drugačije.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?