in

Zabio je dva gola Hajduku, izljubio suigrača i poručio: Protiv nas nitko nije siguran

HAJDUK je u utakmici 16. kola HNL-a poražen od Gorice s 4:2 na Poljudu, a na stadionu nije bilo gledatelja. Dva gola za Goricu zabio je Kristijan Lovrić koji je susret komentirao odmah po završetku u društvu suigrača Matije Dvornekovića.

“Znali smo da kad neka ekipa dolazi na Poljud nije favorit, to se zna, ali pokazali smo borbenost i na kraju došli do tri boda. Pokazali smo da nitko protiv nas ne može biti siguran da će pobijediti, pokazali smo sve ono što nas krasi cijelu polusezonu. Velika mi je želja da nastavimo u ovom tempu i da svi rastemo”, rekao je Lovrić pa izljubio Dvornekovića kojem je predao riječ:

“Drugu utakmicu zaredom smo zabili dva gola. Ponosan sam na sve u klubu, mislim da smo na pravom putu, morao se sada dobro odmoriti i nastaviti u dobrom ritmu. Poseban je osjećaj kad zabiješ četiri gola protiv Hajduka na Poljudu. Ne želim biti dosadan i ponavljati da ne treba gledati previše prema naprijed, moramo ići iz utakmice u utakmicu i slušati trenera. Naravno da nam misli lutaju nakon ovakvih rezultata i odlične polusezone, ali moram biti mirni. Jedan dio je iza nas, polovica, vidjet ćemo 15. svibnja gdje ćemo biti.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?