in

FOTO U Sesvetama pao diler s travom, kokainom i oružjem, policija mu upala u stan

POLICAJCI za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom iz Sesveta.

Sumnja se da je od neutvrđenog datuma ove godine pa sve do prekjučer nabavljao veće količine marihuane i kokaina koji je potom miješao s punilom radi povećanja mase. Tako pribavljenu marihuanu i kokain, uz pomoć vage i uređaja za vakuumiranje, pakirao je u manje omote i prodavao.

U stanu je držao više od 13 kila trave, nešto kokaina i pušku s mecima

Temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Zagrebu obavljena je pretraga stana osumnjičenog u Sesvetama, gdje su policajci pronašli ukupno oko 13.6 kilograma marihuane, oko 25.8 grama kokaina i oko 539.9 grama nepoznate materije za povećanje mase. Uz to pronađeni su i mlinac za kavu u kojem je bio kokain te digitalna vaga s tragovima.

Također, prilikom pretrage pronađena je i puška s pripadajućim spremnikom, optičkim ciljnikom i instaliranim prigušivačem te 79 komada streljiva. Policajci su sve to zaplijenili.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a policija je protiv njega podnijela kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?