in

Javila se nova žrtva srpskog učitelja glume: Silovao me skoro svakog utorka

JOŠ jedna žrtva srpskog učitelja glume Miroslava Mike Aleksića istupila je u javnost.

Radi se o 20-godišnjoj djevojci koja je prijavila Aleksića policiji, nakon čega je saslušana u tužiteljstvu.

“Silovao me skoro svakog utorka i to je trajalo sedam mjeseci. Poslije satova sam povraćala, izgubila na kilaži, osušila sam se. Ni dandanas nisam vratila normalnu kilažu”, ispričala je za srpski Blic.

“Počelo je dva tjedna nakon mog 18. rođendana. Kao da je sačekao da budem punoljetna, iako su druge djevojke bile i mlađe kada ih je zlostavljao. Kada je sve to počelo, povraćala sam, smršavila sam 11 kilograma. Osušila sam se. Nisam povraćala samo poslije satova, događalo se i tijekom dana. Svaki obrok bih povratila”, rekla je.

Blic piše kako je u tom periodu prekinula s dečkom, koji je primijetio da više nije ista djevojka kao prije, a i njezine prijateljice su primijetile da se povukla u sebe. Više nije izlazila niti se družila.

“Prvi put me odveo u ured dva tjedna nakon što sam postala punoljetna”

“Kada me prvi put odveo u ured (u prostorijama tzv. škole glume), dva tjedna nakon što sam postala punoljetna, sjećam se da je cijeli sat pričao o ženskom samopouzdanju i fatalnim ženama. Pričao je kako žensko samopouzdanje ne postoji, kako može da ga odnese vjetar, da pukneš prstima i žena padne. Svo vrijeme me gledao u oči. Imala sam u tom trenutku nula samopouzdanja zbog njega, ali nisam tada ni bila svjesna. Gledala sam ga s divljenjem. Mislila kako on sve zna i kako sve vidi. Procijenio je i on to i odveo me u ured, gdje mi je rekao da ćemo raditi na mom samopouzdanju i da će mi pomoći. On je veoma inteligentna osoba, prepametan čovjek koji je pripremio savršen zločin”, rekla je djevojka za Blic.

“To je taj bolesni strah da ti njega ne smiješ razočarati” 

“Kada bi se to dogodilo, ja sam se tuširala 10 puta. Bez pretjerivanja, 10 puta. Uđem u kadu, istuširam se, izađem, pa se vratim u kadu jer moram to sprati sa sebe. Znala sam da nije normalno da me dira netko od 66-67 godina, bilo mi je odvratno, ali i dalje nisam sumnjala da ima bilo kakve namjere koje nisu pedagoške i za moje dobro. To je taj bolesni strah da ti njega ne smiješ razočarati, nikako. Vraćala sam se na te satove jer sam se bojala da on ne pomisli da zbog toga nisam došla. To je do te mjere išlo”, rekla je, dodajući kako se silovanje događalo gotovo svakog utorka.

“Ponekad bi propustio jedan ili dva utorka i pomislila bih da to prestaje, da će sve ponovo biti kako treba… A onda te opet pozove u ured. Sjećam se tog bolesnog straha svaki put pred odlazak u tu prostoriju. Bila sam šef grupe, stajala sam u sredini i na kraju sata izgovarala molitvu Očenaš. Svo vrijeme sam čekala hoće li mi prići i reći mi da ostanem, noge su mi se tresle”, ispričala je, dodajući da su silovanja prestala kad je završila tzv. školu glume.

“Bojala sam se da se to može nastaviti i kad više ne budem u studiju”

“Bio je svibanj, a sve je počelo u studenom. Sjedila sam u kafiću s dvije prijateljice. Za stolom pored bile su dvije kolegice, koje su znale da se u toj školi nešto događa. Prišle su nam, pitale su kako idu pripreme i događa li se što u uredu. Kao da sam jedva čekala da me to netko pita, pukla sam, počela plakati… Onda me kontaktirala jedna starija kolegica. Govorila mi je da nikako ne idem na zadnji sat. Ipak sam otišla, to je taj bolesni momenat, ali dogovor je bio da se pred kraja sata one pojave i spriječe ga da me odvede u kancelariju. Tako je i bilo. To je bio moj posljednji susret s Mikom. Izletjela sam niz stepenice, ispred škole, u Knez Mihailovu, i opet sam povraćala. Bilo je to olakšanje pomiješano sa strahom jer sam se bojala da se to može nastaviti, da će uspjeti doći po mene i kad više ne budem u studiju”, rekla je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?